HOME / Obavijesti /
Erasmus+ i eTwinning u strukovnim školama? Svakako! - Poziv za sudjelovanje u mrežnom modulu

Erasmus+ i eTwinning u strukovnim školama? Svakako! - Poziv za sudjelovanje u mrežnom modulu

Mrežni modul namijenjen je djelatnicima strukovnih škola - registriranim korisnicima eTwinninga i onima koji se dosad još nisu registrirali (upute za registraciju). Cilj je upoznati djelatnike strukovnih škola s mogućnostima platforme eTwinning i programa Erasmus+ u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

 Mrežni modul sastojat će se od tri webinara, a planirani sadržaj je sljedeći: na prvom webinaru bit će riječi o eTwinningu kao portalu za umrežavanje i provedbu online projekata, te mogućnostima eTwinning Livea koji je dostupan svakom korisniku nakon registracije.

Na drugom webinaru govorit ćemo o primjerima eTwinning projekata i koristima od provedbe projektne nastave putem eTwinninga. Tijekom webinara ćemo ukratko proći i kroz postupak registracije novog eTwinning projekta za registrirane sudionike koji bi željeli pokrenuti svoj prvi projekt. Na webinaru će nam se priključiti eTwinneri s dugogodišnjim iskustvom u nastavi i projektima te nam prenijeti vlastita iskustva u provedbi eTwinninga u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

Na trećem webinaru bit će riječi o Europskom kreditnom sustavu u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) te o ostalim mogućnostima programa Erasmus+ za strukovne škole. Webinar će biti proveden u suradnji s kolegama iz Odjela za strukovno obrazovanje i osposobljavanje AMPEU.

 

Planirano trajanje webinara je 60 minuta. Raspored održavanja webinara:

Prvi webinar: 18. listopada

Drugi webinar: 24. listopada

Treći webinar:  31. listopada

Webinari će se održati u vremenu od 14:00 do 15:00 h.

Svi webinari će se snimati, pa ih možete naknadno pogledati na našem Youtube kanalu.

 

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca dostupnog ovdje.

Obrazac će biti aktivan do 16. listopada kada zatvaramo listu prijava.

Putem e-maila navedenog u prijavi, primit ćete poveznice i upute za sudjelovanje u mrežnom modulu.

 

datum objave: 14.09.2017.