HOME / Obavijesti /
Mrežna edukacija „eTwinning u vrtiću“ za odgojitelje i ravnatelje predškolskih ustanova

Mrežna edukacija „eTwinning u vrtiću“ za odgojitelje i ravnatelje predškolskih ustanova

 

Ovu mrežnu edukaciju na hrvatskom jeziku održat će eTwinning ambasadorica Adrijana Višnjić Jevtić, stručnjakinja i praktičarka s dugogodišnjim iskustvom rada u ustanovama ranog i predškolskog odgoja kao odgojiteljica djece rane i predškolske dobi.

Edukacija će se održati u trajanju od 10 radnih dana, od 25. rujna do 6. listopada 2017. godine. Tijekom edukacije saznat ćete kako eTwinning uvesti u vaš vrtić te koje web alate koristiti za uspješnu provedbu eTwinning projekata s djecom. Voditeljica edukacije dat će vam praktične primjere, upute i savjete, a možete očekivati i pregršt mrežnih poznanstava s kolegama s kojima ćete raditi u manjim skupinama. Materijali za edukaciju će biti dostupni tijekom trajanja edukacije i moći ćete im pristupiti kad god vam odgovara. Sukladno postotku izvršenih zadataka, sudionici će primiti potvrdu o izvršenoj edukaciji.

U nastavku donosimo upute za prijavu putem vašeg eTwinning Live profila. Prijave su otvorene od 18. rujna. Prije prijave na edukaciju, potrebno je izvršiti registraciju na eTwinning. Za sudionike koji se dosad nisu registrirali na portal eTwinning, ovdje možete pogledati upute.

 

datum objave: 25.08.2017.