HOME / Obavijesti /
Poziv za sudjelovanje u mrežnom modulu „eTwinning početnica“

Poziv za sudjelovanje u mrežnom modulu „eTwinning početnica“

Pozivamo vas da se uključite u mrežni modul pod nazivom „eTwinning početnica“ koji će se održati  u kolovozu 2017. u organizaciji Nacionalne službe za podršku eTwinningu.

Mrežni modul namijenjen je registriranim korisnicima eTwinninga i onima koji se dosad još nisu registrirali, a cilj je upoznati djelatnike vrtića i škola s mogućnostima platforme eTwinning.

Tijekom modula moći ćete saznati više o mogućnostima umrežavanja s kolegama, ponudi stručnih usavršavanja, eTwinning mobilnostima u inozemstvu i provedbi mrežnih projekata s učenicima.

Mrežni modul sastojat će se od tri webinara, a planirani sadržaj je sljedeći:

Na prvom webinaru bit će riječi o eTwinningu kao portalu za umrežavanje i provedbu online projekata te mogućnostima eTwinning Livea koji je dostupan svakom korisniku nakon registracije.

Na drugom webinaru govorit ćemo o primjerima eTwinning projekata i koristima od provedbe projektne nastave putem eTwinninga. Tijekom webinara ćemo ukratko proći i kroz postupak registracije novog eTwinning projekta za registrirane sudionike koji bi željeli pokrenuti svoj prvi projekt. Na webinaru će nam se priključiti eTwinning ambasadori i eTwinneri s dugogodišnjim iskustvom u nastavi i projektima te nam prenijeti vlastita eTwinning iskustva.

Na trećem webinaru bit će riječi o TwinSpaceu namijenjenom provedbi eTwinning projekata. Proći ćemo kroz njegove opcije i način korištenja kako bi se eTwinneri koji ga dosad nisu koristili upoznali s njegovim mogućnostima.

Planirano trajanje webinara je 60 minuta.

Raspored održavanja webinara:

Prvi webinar: 21. kolovoza u 18:00 h
Drugi webinar: 23. kolovoza u 18:00 h
Treći webinar: 25. kolovoza u 18:00 h

Svi webinari će biti snimani, pa ih možete naknadno pogledati na našem Youtube kanalu.

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca dostupnog ovdje.
Obrazac će biti aktivan do 18. kolovoza 2017. kada zaključujemo listu prijava.

Putem e-maila navedenog u prijavi primit ćete poveznice i upute za sudjelovanje u mrežnom modulu.

 

 

Nacionalna služba za podršku eTwinningu

datum objave: 17.07.2017.