Natječaji

Odluka o dodjeli nagrada COMET za najbolje eTwinningove projekte u školskoj godini 2022./2023.

Natječaj za dodjelu nagrada COMET za najbolje eTwinningove projekte u školskoj godini 2022./2023.

Odluka o odabiru sudionika za sudjelovanje na Aktivnosti osposobljavanja i suradnje u okviru mreže eTwinning u Španjolskoj

Odluka o odabiru sudionika za sudjelovanje na Aktivnosti osposobljavanja i suradnje u okviru mreže eTwinning u Austriji

Odluka o odabiru sudionika za sudjelovanje na aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning: „From the Classroom to Lifelong Success: Nurturing Essential Competences“, u Sevilji, Španjolska, od 9. do 11. studenoga 2023.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning “Focusing on innovation in VET”, u Madridu, Španjolska, od 26. do 28. listopada 2023.

Poziv na prijavu za sudjelovanje na aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning: „eTwinning Seminar für Volksschullehrkräfte und Kindergartenpädagoginnen und -pädagogen“, u Beču, Austrija, od 8. do 10. studenoga 2023.

Odluka o odabiru sudionika za sudjelovanje na Aktivnosti osposobljavanja i suradnje u okviru mreže eTwinning u Beogradu

Poziv na prijavu za sudjelovanje na profesionalnom usavršavanju u okviru mreže eTwinning: „From the Classroom to Lifelong Success: Nurturing Essential Competences“, u Sevilji, Španjolska, od 9. do 11. studenoga 2023.

Odluka o odabiru sudionika za sudjelovanje na Aktivnosti osposobljavanja i suradnje u okviru mreže eTwinning u Bratislavi

1 - 10 / 83