Broj prijava eTwinning projekata za Nacionalnu oznaku kvalitete nadmašio sva očekivanja

Nacionalna služba za podršku eTwinningu Hrvatska 2020. godine zaprimila je rekordni broj prijava projekata za Nacionalnu oznaku kvalitete. Odgojno-obrazovni djelatnici od predškolskog do srednjoškolskog obrazovanja aktivni u eTwinning zajednici prijavili su 1088 suradničkih projekata provedenih kroz eTwinning platformu.

 

U odnosu na 2019. godinu u kojoj je Nacionalnu oznaku kvalitete dobilo 513 projekata, u 2020. godini Nacionalna služba za podršku eTwinningu dodijelila je Nacionalnu oznaku kvalitete za 1008 projekata koji su zadovoljili sve kriterije za dobivanje oznake.

 

Nacionalna oznaka kvalitete koju dodjeljuje Nacionalna služba za podršku eTwinningu priznanje je odgojno-obrazovnim djelatnicima i ustanovama za visoku razinu kvalitete rada na eTwinning projektima koji su zadovoljili kriterije pedagoške inovacije i kreativnosti, integracije projekta u kurikulum, uspješne komunikacije, razmjene materijala i suradnje među partnerskim školama, kreativne uporabe informacijsko-komunikacijske tehnologije i koji su uspješno diseminirali rezultate projekta.

 

 

 Broj prijava eTwinning projekata za Nacionalnu oznaku kvalitete nadmašio sva očekivanja - Slika

 

 

Čestitamo dobitnicima Nacionalne oznake kvalitete i želimo vam još puno uspješnih eTwinning projekata!

 

datum objave: 20.10.2020.