USAVRŠAVANJA

Korisnicima portala eTwinning dostupni su različiti oblici stručnih usavršavanja (kroz eTwinning mobilnosti, seminare, radionice, konferencije, webinare i mrežne edukacije).
 
Sudionici Slavenskog kontaktnog seminara u Dubrovniku, 15.-17.10.2017.

 

Vrste stručnih usavršavanja

 

 

  • Seminari i radionice u Hrvatskoj te eTwinning webinari - eTwinning seminari i radionice namijenjene su korisnicima s različitim predznanjima i razinom iskustva na eTwinningu. Na eTwinning radionicama, polaznici uče kako najbolje iskoristiti mogućnosti eTwinninga i integrirati eTwinning projekte u nastavu.  Webinari su kratke i besplatne online edukacije kojima se možete neprekidno usavršavati na daljinu, iz vlastitog doma ili radnog mjesta. Sudjelovanje je besplatno. Ovdje potražite više informacija o održanim i budućim događanjima.

 

  • Nacionalna služba za podršku svake godine organizira godišnju eTwinning konferenciju u svrhu promidžbe eTwinninga, razmjene iskustava među korisnicima i dodjele nacionalnih nagrada COMET najkvalitetnijim projektima u protekloj školskoj godini.

 

  • Mrežne edukacije - mrežne edukacije (Learning Events) su kratki intenzivni online tečajevi o različitim aspektima eTwinninga u nastavi. Održavaju ih europski stručnjaci, a tijekom edukacija eTwinneri iz cijele Europe aktivno rade i raspravljaju. Pročitajte više informacija o temama i načinu prijave.