Godišnja eTwinning konferencija

 

Nacionalna služba za podršku svake godine organizira godišnju eTwinning konferenciju u svrhu promidžbe eTwinninga, razmjene iskustava među korisnicima i dodjele nacionalnih nagrada COMET najkvalitetnijim projektima u protekloj školskoj godini.

 

 

Torta za 10. godišnjicu eTwinninga

 

 

Pogledajte kako je bilo na proteklim godišnjim konferencijama:

 

2019. godina - priopćenje sa svečane eTwinning konferencijeeTwinning – za razvoj učitelja budućnosti, na kojoj je pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Lidija Kralj dodijelila nagrade najboljim eTwinning projektima i na kojoj su dodijeljene nagrade Europska oznaka jezika za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika.

 

2018. godina - priopćenje sa svečane eTwinning konferencije na kojoj je pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja Lidija Kralj dodijelila nagrade najboljim eTwinning projektima i video s eTwinning godišnje konferencije: Budućnost eTwinninga i kulturno nasljeđe u digitalno doba.

 

2017. godina - priopćenje sa svečane konferencije u povodu proslave 30 godina programa Erasmus.

 

2016. godina - priopćenje sa svečane eTwinning konferencije.

 

2015. godina - priopćenje sa svečane eTwinning konferencije na mrežnim stranicama Agencije i priopćenje objavljeno na mrežnim stranicama jedne od ustanova dobitnica nagrade COMET

 

2014. godina