Mrežne edukacije

Mrežne edukacije (Learning Events) su kratki intenzivni online tečajevi o različitim aspektima eTwinninga u nastavi. Održavaju ih europski stručnjaci, a tijekom edukacija eTwinneri iz cijele Europe aktivno rade i raspravljaju. 


Mrežna edukacija je zamišljena kao kratak intenzivan tečaj koji Vam nudi uvod u temu, potiče Vaše ideje, pomaže Vam razviti vještine i ne zahtijeva Vaše dugoročno sudjelovanje. 

Svaka edukacija traje do 10 radnih dana.
Materijali su dostupni na internetskim stranicama i možete im pristupiti kad god Vam odgovara.


null

Kako sudjelovati?

Svi registrirani nastavnici eTwinninga mogu se prijaviti oko tjedan dana prije početka određene edukacije. Ponuda dostupnih edukacija nalazi se u rubrici Professional Development (Stručna usavršavanja) na Vašem eTwinning Live profilu.

 

eTwinning Live korisnički portal

 

Kliknite na naziv edukacije koja vas zanima te u opisu edukacije pogledajte koji je datum kada započinju prijave (Sign up period). Počevši s navedenim datumom možete izvršiti prijavu klikom na narančasti gumb u lijevom dijelu ekrana.

Za svaku je državu rezerviran određeni broj mjesta, stoga ne oklijevajte, budite ambasador svoje zemlje u ovoj jedinstvenoj vrsti online usavršavanja.

Za sudjelovanje u mrežnim edukacijama Središnja služba za podršku izdaje Vam potvrdu.

Pogledajte dokument za detaljnije upute za prijavu.