Obavijesti

Poziv za sudjelovanje u mrežnom modulu „eTwinning početnica“

Pozivamo vas da se uključite u mrežni modul pod nazivom „eTwinning početnica“ koji će se održati u kolovozu 2017. u organizaciji Nacionalne službe za podršku eTwinningu.

-- više --
Javno online savjetovanje na temu promicanja društvene inkluzije i zajedničkih vrijednosti kroz formalno i neformalno učenje

Opća uprava za obrazovanje i kulturu Europske komisije pokrenula je javno online savjetovanje na temu promicanja društvene inkluzije i zajedničkih vrijednosti kroz formalno i neformalno učenje.

-- više --
POZIVAMO VAS NA WEBINAR "STRUČNA USAVRŠAVANJA U INOZEMSTVU U OKVIRU ETWINNINGA, AKTIVNOSTI TRANSNACIONALNE SURADNJE (TCA) I EUROGUIDANCEA"

Mreže eTwinning i Euroguidance te Aktivnosti transnacionalne suradnje sastavni su dijelovi programa Erasmus+ i namijenjene su umrežavanju i suradnji djelatnika vrtića i škola diljem Europe. Pozivamo vas na webinar u kojem ćemo vam predstaviti mogućnosti ovih mreža za stručno usavršavanje djelatnika dječjih vrtića i škola.

-- više --
eTwinning radionica "Suradničke aktivnosti i web alati u provedbi eTwinning projekata" u Šibeniku

Pozivamo vas na radionicu "Suradničke aktivnosti i web alati u provedbi eTwinning projekata" u Šibeniku.

-- više --
Odluka o iznosima financijskih potpora u okviru Poziva za dostavu prijava za eTwinning mobilnosti za aktivnost eTwinning u okviru programa Erasmus+ za 2017. godinu

Donesena je Odluka o iznosima financijskih potpora u okviru Poziva za dostavu prijava za eTwinning mobilnosti za aktivnost eTwinning u okviru programa Erasmus+ za 2017. godinu. 

-- više --
Odluka o visini naknade za vanjske suradnike u sklopu aktivnosti eTwinning

Donesena je Odluka o visini naknade za vanjske suradnike u sklopu aktivnosti eTwinning u 2017. godini.

-- više --
Okvirni kalendar eTwinning mobilnosti u 2017. i 2018. godini

Objavili smo okvirne kalendare eTwinning mobilnosti za 2017. i 2018. godinu.
Više informacija pogledajte u nastavku.

 

-- više --
eTwinning webinar i radionica u Imotskom

Pozivamo Vas na eTwinning webinar 21.11. od 19.00 do 20.00 sati te na eTwinning radionicu koja će se održati 26.11. od 10.00 do 12.30 sati u Obrtničko-industrijskoj školi u Imotskom, Bruna Bušića 59, 21260 Imotski.

 

-- više --
POZIV ZA MREŽNI MODUL „ETWINNING PROJEKTI BEZ GRANICA“

Informirajte se o mogućnostima eTwinninga i pripremite se za pokretanje eTwinning projekata. Saznajte zašto je eTwinning sve popularniji među učiteljima i nastavnicima, te kako u nastavu uvesti europsku dimenziju i međunarodnu suradnju. Ovaj modul otvoren je svim registriranim korisnicima iz Hrvatske, Srbije i BiH. Dodana vrijednost ovog modula je u tome što imate mogućnost razmjenjivati iskustva s kolegama iz navedenih država, te s njima pokrenuti europske projekte bez jezične barijere.

 

-- više --
Poziv na eTwinning radionicu u Zadru

Pozivamo vas da se informirate o mogućnostima portala eTwinning i pripremite se za pokretanje eTwinning projekata. Saznajte zašto je eTwinning sve popularniji među hrvatskim učiteljima i nastavnicima, te kako u nastavu uvesti europsku dimenziju i međunarodnu suradnju.

-- više --
<<<1 - 10 / 13>>>