MOOC tečaj o izgradnji školske digitalne strategije

Tijekom masovnog otvorenog online tečaja (MOOC) Izgradnja školske digitalne strategije uz pomoć SELFIE alata (Building a School Digital Strategy with the SELFIE Tool) na europskoj online obrazovnoj platformi School  Education Gateway sudionici će imati priliku identificirati način na koji se digitalna tehnologija koristi u njihovoj školi kako bi unaprijediti način podučavanja i učenja te doznati kako postaviti jasnu viziju korištenja digitalne tehnologije u svojoj školi i kako stvoriti temelje svoje digitalne strategije te akcijskog plana za njenu provedbu.

 

Tečaj se usredotočuje na alat SELFIE - besplatan, jednostavan i prilagodljiv alat koji školama pomaže da procijene svoj položaj s obzirom na učenje u digitalnom dobu - odnosno na način na koji on može pomoći školama u razvoju njihovih digitalnih praksi. Tečaj polaznicima pokazuje kako koristiti alat u svojoj školi i kako razviti sveobuhvatniju strategiju na temelju rezultata koje alat nudi.

 

Radni jezik je engleski, a tečaj traje od 25. listopada do 1. prosinca 2021. Više informacija i obrazac za prijavu dostupni su na stranici Teacher Academy - Building a School Digital Strategy with the SELFIE Tool.

 

MOOC tečaj o izgradnji školske digitalne strategije - Slika

 

datum objave: 29.09.2021.