HOME / Natječaji /
Poziv za dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinning mobilnostima - Multilateralni seminar u Hrvatskoj, rok 20. ožujka

Poziv za dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinning mobilnostima - Multilateralni seminar u Hrvatskoj, rok 20. ožujka

Poziv za dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinning mobilnostima

 

Ukoliko ste registrirani korisnik portala eTwinning, prijavite se za sudjelovanje na međunarodnim obrazovnim događanjima prilagođenim različitim stručnim profilima i interesima sudionika. Na multilateralnim seminarima i konferencijama imate mogućnost uspostaviti suradnju s europskim kolegama i pokrenuti međunarodne projekte koristeći portal eTwinning. Na radionicama profesionalnog usavršavanja imate priliku razviti svoje vještine korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi i provedbi projekta. 

 

Pozivamo vas da se prijavite za:

 

Multilateralni seminar u Hrvatskoj

  • Datum: 31. svibnja - 3. lipnja 2017.
  • Lokacija: Šibenik
  • Tema: eTwinning i učenje na otvorenom
  • Ciljana skupina: djelatnici osnovnih i srednjih škola svih predmeta

     koji su u svoj rad uključili ili bi željeli uključiti učenje na otvorenom, 

     početnici i napredniji korisnici eTwinninga

 

Način prijave

Svi prijavitelji moraju biti članovi portala eTwinning.

Prijava se sastoji od ispunjenog prijavnog obrasca dostupnog na ovoj poveznici.

U prijavnom obrascu prijavitelj iskazuje osobnu i profesionalnu motivaciju za sudjelovanjem u aktivnosti, a potrebno ju je povezati s odabranom temom usavršavanja. Prijavu nije potrebno slati poštom u papirnatom obliku, već se podnosi klikom na gumb Submit u prijavnom obrascu, nakon što je u cijelosti ispunjena.

Postupak odabira sudionika i financiranja aktivnosti opisan je ovdje. Kako bi Vaša prijava bila što kvalitetnija, molimo obratite pažnju na evaluacijski obrazac koji će se koristiti za ocjenjivanje prijava, a dostupan je na istoj poveznici.

 

Napomena: prednost uvijek ostvaruju prijavitelji koji prethodno nisu sudjelovali u eTwinning usavršavanju u inozemstvu. Financijsku potporu za eTwinning mobilnosti moguće je dobiti samo jednom u školskom polugodištu.

Važno: na sva usavršavanja obvezno je ponijeti vlastiti laptop, netbook, tablet ili drugi uređaj s kojim sudionik može pristupiti svom eTwinning profilu.

Dužnost svih sudionika po povratku je ispuniti i poslati izvješće o provedenoj aktivnosti te diseminirati stečena znanja.

datum otvaranja: 07.03.2017.
datum zatvaranja: 20.03.2017.
otvoren: Ne
datum objave: 07.03.2017.