Rok za prijave za Nacionalnu oznaku kvalitete 31. srpnja 2021.

Rok za prijave za Nacionalnu oznaku kvalitete 31. srpnja 2021. - Slika Hrvatska nacionalna organizacija za potporu eTwinningu zaprima prijave za Nacionalnu oznaku kvalitete do 31. srpnja 2021. godine. Podsjećamo da se ova oznaka dodjeljuje učiteljima s izvrsnim eTwinningovim projektima te pozivamo sve eTwinnere da prijave svoje kvalitetne projekte.

 

Na našim stranicama dostupne su osnovne informacije o Nacionalnoj oznaci kvalitete, dokument o kriterijima i načinu ocjenjivanja projekata za nacionalnu oznaku kvalitete te praktični kontrolni popis za provjeru ispunjava li vaš projekt kriterije za dodjelu oznake kvalitete.

Pripremili smo i dokument s preporukama i savjetima koji možete preuzeti na poveznici Nacionalna oznaka kvalitete – preporuke i savjeti.

 

Na sljedećem isječku webinara eTwinningove ambasadorice Danijele Usmiani i Erasmus+ ambasadorice Danijele Takač možete pogledati kako izgleda postupak prijave korak po korak te doznati još pregršt važnih i korisnih informacija o Nacionalnoj oznaci kvalitete, ali i Europskoj oznaci kvalitete te nagradi COMET:

 

datum objave: 03.05.2021.