O NAMA

Nacionalna organizacija za potporu eTwinningu

Nacionalna organizacija za potporu pruža vam savjete i pomoć u svim fazama realizacije eTwinning projekta. Osim toga, dodjeljujemo nacionalne oznake kvalitete i nacionalne nagrade, organiziramo radionice, seminare, konferencije i webinare, financiramo odlaske na profesionalna usavršavanja u inozemstvu, pratimo vaš rad i napredak. 

 

Na raspolaganju smo za sva vaša pitanja putem e-mail adrese: etwinning@ampeu.hr i telefona na broj +385 1 555 6498.

 

Pratite nas putem FacebookaTwittera ili YouTube kanala.

eTwinningovi ambasadori

Glavna je uloga eTwinningovih ambasadora sudjelovanje u promociji aktivnosti eTwinninga na području Republike Hrvatske. Zadaci eTwinningovih ambasadora uključuju samostalnu organizaciju i provedbu promotivnih i edukativnih događaja i sudjelovanje u promotivnim i edukativnim događajima na koje ambasadore upućuje Agencija za mobilnost i programe Europske unije. Popis aktualnih eTwinningovih ambasadora i njihove kontaktne podatke potražite na povezici eTwinningovi ambasadori

 

U grupi eTwinning HR_ambasadori svim eTwinnerima su dostupne upute za korištenje digitalnih platformi, radni materijali te web alati koji se mogu koristiti u nastavi. Uz to, u grupi su dostupni projektni i videomaterijali kao dodatna podrška u odgojno-obrazovnom procesu u provođenju nastave na daljinu kao i kronologija događanja prilikom provođenja nastave na daljinu u Hrvatskoj od 16. ožujka 2020. godine.

Prijatelji eTwinninga

Prijatelji eTwinninga mreža je međunarodnih tijela, organizacija i inicijativa koje dijele iste vrijednosti kao i eTwinning. Mreža pomaže eTwinningu da što dalje proširi svoj glas i poruke, a eTwinnerima da što više unaprijede svoje vještine tako što s njima dijeli svoja znanja. eTwinningovi prijatelji svoja stručna znanja dijele s učiteljima putem mrežnih seminara, radionica i distribucije visokokvalitetnih materijala.

 

Prijatelji eTwinninga – podrška u doba bolesti COVID-19