eTwinningova usavršavanja

Vrste stručnih usavršavanja

Oblici stručnih usavršavanja koji su na raspolaganju eTwinningovim korisnicima obuhvaćaju eTwinningove mobilnosti, seminare i radionice u Hrvatskoj te eTwinningove webinare, godišnju eTwinningovu konferenciju i mrežne edukacije.

Sudionici Slavenskog kontaktnog seminara u Dubrovniku, 15.-17.10.2017.

eTwinningove mobilnosti 

eTwinningova mobilnost podrazumijeva višednevni boravak u inozemstvu u svrhu sudjelovanja na međunarodnim seminarima, radionicama i konferencijama. Na našoj stranici pronađite više informacija o eTwinningovim mobilnostima Kalendar usavršavanja 2024.

Seminari i radionice u Hrvatskoj te eTwinningovi webinari

eTwinningovi seminari i radionice namijenjeni su korisnicima s različitim predznanjima i razinom iskustva na eTwinningu. Na eTwinningovim radionicama polaznici uče kako najbolje iskoristiti mogućnosti eTwinninga i integrirati eTwinning projekte u nastavu.

Webinari su kratke i besplatne online edukacije kojima se možete neprekidno usavršavati na daljinu, iz vlastitog doma ili s radnog mjesta. Sudjelovanje je besplatno. 

Godišnja eTwinningova konferencija

Nacionalna organizacija za potporu svake godine organizira godišnju eTwinningovu konferenciju u svrhu promidžbe eTwinninga, razmjene iskustava među korisnicima i dodjele nacionalnih nagrada COMET najkvalitetnijim projektima u protekloj školskoj godini.