Dan Europe i Dan eTwinninga obilježavamo eTwinningovom radionicom u povodu Europske godine vještina

U povodu Europske godine vještina, Dan Europe i Dan eTwinninga bit će obilježeni radionicom eTwinninga na kojoj će biti prikazani primjeri jačanja vještina učenika i nastavnika pomoću rada na eTwinningu te predstavljena nova eTwinningova platforma. Radionica će se održati 9. svibnja u 15:00 u Kući Europe u Zagrebu.

 

Radionicu organizira Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Republici Hrvatskoj, a održat će ju dvije iskusne ambasadorice eTwinninga Ana Marketin Sedlar i Daniela Usmiani. Radionica je namijenjena djelatnicima srednjih škola.

 

Tijekom radionice ambasadorice će prikazati mogućnosti nove platforme te dati primjere jačanja vještina učenika i nastavnika pomoću rada na eTwinningu.

 

Budući da eTwinning služi nastavnicima i njihovim učenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola kroz rad na zajedničkim virtualnim projektima i različite oblike usavršavanja i stjecanja vještina, ova će se radionica održati u sklopu Festivala vještina u povodu Europske godine vještina.

Rok za prijavu na radionicu je 2. svibnja!

 

Ako želite sudjelovati na radionici, molimo da do 2. svibnja ispunite prijavni obrazac, te da se registrirate na platformu eTwinning ako već niste njezin korisnik. Na radionicu je potrebno ponijeti vlastito prijenosno računalo jer će sudionici aktivno raditi na platformi eTwinning. Broj mjesta je ograničen te će sudionici dobiti potvrdu sudjelovanja putem adrese e-pošte.

 

Dan Europe i Dan eTwinninga obilježavamo eTwinningovom radionicom u povodu Europske godine vještina - Slika 1

datum objave: 19.04.2023.