Godišnja eTwinning konferencija: eTwinning – za razvoj učitelja budućnosti

U uvodnome dijelu bit će predstavljen eTwinning i njegov doprinos u odgojno-obrazovnim ustanovama.  Uslijedit će svečana dodjela nacionalnih nagrada COMET najboljim eTwinning projektima u školskoj godini 2018./2019.  popraćena razgovorom s dobitnicima nagrade koji će moderirati Alenka Miljević, eTwinning ambasadorica. Ovom prilikom bit će dodijeljene i nagrade Europske oznake jezika za inovativne projekte u nastavi i učenju jezika. 

 

Nakon predavaonice na temu eTwinning i Erasmus+, bit će održane i radionice na kojima će se polaznici upoznati s mogućnostima eTwinninga i digitalnim alatima integriranih u platformu, uz korištenje vlastitih računala. U izvedbi programa sudjeluju Erasmus+ i eTwinning ambasadori – iskusni odgojno-obrazovni djelatnici s dugogodišnjim iskustvom i uspjesima pri sudjelovanju u aktivnostima eTwinninga i provedbi Erasmus+ projekata.

 

Program konferencije nalazi se u privitku. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem adrese elektroničke pošte etwinning@mobilnost.hr.

 

Prijavni obrazac za odgojno-obrazovne ustanove dostupan je ovdje. Djelatnike osnovnih i srednjih škola ćemo po odabiru obavijestiti kako biste se registrirali u sustav EMA, a djelatnicima predškolskih  ustanova  registraciju potvrditi elektroničkom poštom, zajedno s rasporedom sudjelovanja u radionicama. S obzirom na specifični format konferencije, koji uključuje praktični dio, obvezni ste ponijeti vlastita računala za radionice, te se prilikom registracije prijaviti na eTwinning platformu: www.etwinning.net.

 

 

Proces registracije otvoren je do 27. listopada 2019. godine. Konferencija će okupiti oko 200 sudionika. Za predstavnike odgojno-obrazovnih ustanova u registracijskome obrascu predviđeno je najviše dvoje predstavnika.  

 

Veselimo se Vašem odazivu!

 

S poštovanjem,

 

Nacionalna služba za podršku eTwinningu Hrvatska

 

Godišnja eTwinning konferencija: eTwinning – za razvoj učitelja budućnosti - Slika 1

datum objave: 18.10.2019.