Objavljeni dobitnici europske eTwinningove nagrade za 2022. godinu

Od ukupno 1824 projekta prijavljenih za prestižnu Europsku eTwinningovu nagradu 2022. nagrađeno je devet projekata u pet kategorija - četiri dobne kategorije te posebna kategorija strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Ovi projekti sjajni su primjeri zajedničkog rada i izvrsnih postignuća. 

 

Među nagrađenima su ove godine i tri projekta u kojima su sudjelovale eTwinnerice iz Hrvatske. Anita Šimac iz zadarske Osnovne škole Petra Preradovića osnivačica je prvonagrađenog projekta u kategoriji 7-11 godina „eTwinners as pros“, a u projektu su uz kolege iz Grčke i Španjolske sudjelovale i njezine kolegice Ivana Perić, Renata Cvetkoski i Snježana Lovraković.

 

U kategoriji 16–19 godina nagrađen je projekt „eTw-T-R-A-I-N“ u kojem je sudjelovala Kristina Kaučić iz Srednje škole Donji Miholjac, a u drugoplasiranom projektu u kategoriji 16-19 godina „A Speech Which Can Reach“ sudjelovala je Barbara Ruža Čirjak iz "OŠ "Sveti Matej" Viškovo.

 

Radosni smo što je kvalitetan rad eTwinnera iz Hrvatske prepoznat i nagrađen ovim priznanjem te od srca čestitamo svim dobitnicama! Popis svih nagrađenih projekata dostupan je u objavi na portalu etwinning.net.

 

Objavljeni dobitnici europske eTwinningove nagrade za 2022. godinu - Slika 1

datum objave: 23.03.2022.