Rekordni broj prijava eTwinning projekata za nacionalnu oznaku kvalitete

Nacionalna služba za podršku eTwinningu Hrvatska, 2019. godine zaprimila je rekordni broj prijava projekata za nacionalnu oznaku kvalitete. Odgojno-obrazovni djelatnici od predškolskog do srednjoškolskog obrazovanja aktivni u eTwinning zajednici prijavili su 518 suradničkih projekata provedenih kroz eTwinning platformu.

 

Veliki broj prijava projekata za nacionalnu oznaku kvalitete potvrđuje dinamičnost, inovativnost i kreativnost eTwinning zajednice u Hrvatskoj koja bilježi sve veći rast i interes za sudjelovanjem u europskoj odgojno-obrazovnoj zajednici u koju je uključeno 46 zemalja obuhvaćenih eTwinningom i eTwinningom plus.

 

Nacionalna oznaka kvalitete koju dodjeljuje Nacionalna služba za podršku eTwinningu priznanje je odgojno-obrazovnim djelatnicima i ustanovama za visoku razinu kvalitete rada na eTwinning projektima koji su zadovoljili kriterije pedagoške inovacije i kreativnosti, integracije projekta u kurikulum, uspješne komunikacije, razmjene materijala i suradnje među partnerskim školama, kreativne uporabe informacijsko-komunikacijske tehnologije i koji su uspješno diseminirali rezultate projekta.

 

U odnosu na 2017. godinu u kojoj je nacionalnu oznaku kvalitete dobilo 257 projekata i na 2018. godinu u kojoj je nacionalnu oznaku kvalitete dobilo 288 projekata, u 2019. godini Nacionalna služba za podršku eTwinningu dodijelila je nacionalnu oznaku kvalitete za 513 projekata.

 

 

Rekordni broj prijava eTwinning projekata za nacionalnu oznaku kvalitete - Slika 1

 

 

Čestitamo dobitnicima nacionalne oznake kvalitete i želimo vam još puno uspješnih eTwinning projekata!

datum objave: 02.10.2019.