Rok za prijave za Nacionalnu oznaku kvalitete 31. svibnja 2022. godine

Ova je godina vrlo uzbudljiva za eTwinningovu zajednicu! Nakon 17 godina na “staroj” platformi eTwinning će se zajedno s platformom School Education Gateway spojiti u jedinstvenu Europsku platformu za školsko obrazovanje te će tako svi sadržaji i usluge biti pod jednim krovom. Više o tome kako će to utjecati na korisničke račune korisnika oba portala možete pročitati u objavi Europska platforma za školsko obrazovanje (European School Education Platform) - pitanja i odgovori.

 

Uz to što će prelazak na novu moderniju platformu svim korisnicima donijeti nove funkcionalnosti i poboljšano korisničko iskustvo, ove su godine pomaknuti i rokovi za predaju prijava za Nacionalnu oznaku kvalitete (NQL). Središnja služba za podršku eTwinningu odlučila je da je ove godine rok za predaju prijava 31. svibnja 2022. godine.

 

Novost je od ove godine i ograničavanje broja prijava za Nacionalnu oznaku kvalitete koje svaki eTwinner može predati. Kako bi se naglasila uloga kvalitete u provedbi projekata, u školskoj godini 2021./2022. evaluirat će se najviše četiri prijave po prijavitelju. Stoga savjetujemo da dobro razmislite te da za prijavu odaberete one projekte koji pokazuju visoku kvalitetu vašeg rada. Više informacija potražite na poveznici Nacionalna oznaka kvalitete (NQL).  

 

Rok za prijave za Nacionalnu oznaku kvalitete 31. svibnja 2022. godine - Slika

 

 

datum objave: 20.04.2022.