Škola iz snova u središtu eTwinningove proljetne kampanje 2022.

U želji da okruženje za učenje učini ljepšim i održivijim eTwinning u 2022. godini poziva učitelje i učenike da redefiniraju svoje škole u okviru godišnje teme „Naša lijepa, održiva, zajednička budućnost: škole i novi europski Bauhaus“. eTwinningova proljetna kampanja 2022. godine od 1. do 31. ožujka obuhvatit će važne predmete godišnje teme kao što su održivi razvoj, inkluzivnost, kreativnost, učitelji kao osmišljavatelji učenja, nova okruženja za učenje i kombinirano učenje. Kampanja je usmjerena na nove i postojeće eTwinnere koji će dobiti nadahnjujuće resurse o načinima poticanja inkluzivnih i održivih škola.

 

Posebna je atrakcija kampanje interaktivna karta „Škola iz snova“. Ta škola ima različite prostorije u kojima će učitelji i učenici naći nadahnjujuće ideje te interaktivne aktivnosti i mrežne seminare o raznim temama. Na primjer, u učionici za likovnu kulturu sudionici će naći aktivnosti usmjerene na razvijanje kreativnosti učenika. U vrtu će se nalaziti igre i nastavni materijali usmjereni na održivost, a u knjižnici će sudionici naći brojne obrazovne resurse koji će poslužiti kao nadahnuće za njihove projekte.

 

Pozivamo vas da se uključite u kampanju putem eTwinning Livea te posjetite stranicu proljetne  kampanje 2022. istaknutu na početnoj stranici.

 

Ako još niste upoznati s eTwinningom, ovo je savršena prilika da se pridružite zajednici i počnete surađivati s kolegama diljem Europe. Za vas smo pripremili upute u kojima je korak po korak objašnjeno kako se registrirati na eTwinningu.  

 

Škola iz snova u središtu eTwinningove proljetne kampanje 2022. - Slika 1

datum objave: 03.03.2022.