Tečaj „Postati eTwinningova škola“

EU Academy organizira online tečaj „Postati eTwinningova škola“ („Becoming an eTwinning School“) od 25. travnja do 1. lipnja 2022. Tečaj je namijenjen eTwinnerima koji žele ugraditi misiju eTwinningovih škola u svoje školske politike, praksu i profesionalni razvoj.

 

eTwinningove škole izvrsni su primjeri toga kako cijele škole mogu imati koristi od eTwinninga. Te škole aktivno promiču vrijednosti i pedagošku praksu eTwinninga, referentna su točka za svoju lokalnu zajednicu i predstavljaju model za druge škole.

 

Sudionici tečaja naučit će više o konceptu eTwinningovih škola i njihovim glavnim karakteristikama te o tome kako postaviti i definirati svoju viziju škole i pretočiti je u akcijski plan. Doznat će više o tome kako se mogu poboljšati vodeće vrijednosti i prakse vidljive u načinu rada svoje škole dijeljenjem vodstva, zajedničkim radom i korištenjem uključivih i inovativnih pedagoških praksi.

 

Za više informacija i prijave na tečaj posjetite poveznicu EU Academy: Becoming an eTwinning School, a na poveznici eTwinningove škole doznajte više o školama koje nose navedenu oznaku. 

 

Tečaj „Postati eTwinningova škola“ - Slika

 

 

 

datum objave: 06.04.2022.