U tjednima eTwinninga kreirano 70 novih projekata na temu medijske pismenosti i dezinformacija

Ovogodišnji tjedni eTwinninga održani su od 1. rujna do 28. listopada na temu medijske pismenosti i dezinformacija.  Tijekom jesenske kampanje organiziran je program podrške za poticanje eTwinnera na kreiranje novih kvalitetnih projekata na ovogodišnju temu medijske pismenosti i dezinformacija. Rad između trenera i sudionika kampanje počeo je 20. rujna, a ukupno je do 28. listopada prijavljeno 70 projekata na kojima je surađivalo više od 500 eTwinnera.

Aktivnosti tijekom Kampanje uključivale su različite mrežne seminare, dvije sesije najboljih praksi i šest sajmova za pronalaženje partnera, na kojima su sudionici imali priliku slušati inspirativne razgovore i susresti se sa stručnjacima i kolegama, podijeliti svoje ideje, zajedno razmišljali i pronaći nove projektne partnere.

 

Podsjetimo, ovogodišnji tjedni eTwinninga bili su usredotočeni na medijsku pismenost i dezinformacije kako bi eTwinneri mogli što više naučiti o ovoj godišnjoj eTwinningovoj temi. Kampanja je ujedno eTwinnerima nudila podršku u prvim koracima prema stvaranju vlastitih kvalitetnih projekata, kao i dodatne mogućnosti profesionalnog razvoja.

 

U tjednima eTwinninga kreirano 70 novih projekata na temu medijske pismenosti i dezinformacija - Slika

datum objave: 09.12.2021.