Uključite se u obilježavanje Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju održavat će se diljem Europe od 5. do 9. prosinca kroz čitav niz događaja.


Promovirat će se strukovno obrazovanje kao prvi izbor u obrazovanju te široj publici (roditeljima, učenicima, tvrtkama i zainteresiranoj javnosti) predstaviti pozitivna iskustva i mogućnosti u sklopu istog.

Cilj je inspirirati i potaknuti sve na otkrivanje i upotrebu vlastitog talenta kroz visokokvalitetne programe strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, koji su odskočna daska za uspješne karijere.

 

Uključite se u obilježavanje Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju - Slika

 

Agencija za mobilnost i programe EU poziva sve relevantne dionike i sve zainteresirane da se aktivno uključe u obilježavanje Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Pozivaju se ustanove u Hrvatskoj da se aktivno priključe ustanovama diljem Europe i organiziranjem vlastitih događanja dobrovoljno doprinesu vidljivosti uspjeha vlastite ustanove u strukovnom obrazovanju na europskoj karti događanja. Organizirati se mogu aktivnosti poput dana otvorenih vrata, predstavljanje primjera dobre prakse i druge slične aktivnosti, kojima će se privući potencijalne polaznike, promovirati uspjehe vlastite ustanove i ukazati na važnost strukovnog obrazovanja za pojedinca i društvo.

 

Više informacija potražite ovdje.

datum objave: 05.09.2016.