Poziv na dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinning mobilnostima, rok: 28. listopada 2019.

Ukoliko ste registrirani korisnik portala eTwinning i djelatnik ste odgojno-obrazovne ustanove u Republici Hrvatskoj, prijavite se za sudjelovanje na međunarodnim obrazovnim događanjima prilagođenim različitim stručnim profilima i interesima sudionika. Na seminarima i konferencijama imate mogućnost uspostaviti suradnju s europskim kolegama i pokrenuti međunarodne projekte koristeći portal eTwinning. Na radionicama profesionalnog usavršavanja razvit ćete svoje vještine korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi i provedbi projekta. 

 

Pozivamo vas da se prijavite za sljedeće događanje:

 

Kontaktni seminar u Srbiji

 

  • Datum: 28 – 30. studenog 2019.
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Tema: učenje jezika i učenje putem eTwinninga
  • Ciljana skupina: nastavnici jezika u osnovnim školama, iskusni u eTwinningu, neiskusni u provođenju Erasmus+ KA1 i KA2 projekata
  • Jezik: engleski jezik
  • Kvota: 3 sudionika
  • Okvirni program rada dostupan je ovdje
  • Rok prijave: 28. listopada 2019.

 

 

Način prijave

 

Svi prijavitelji moraju biti članovi portala eTwinning.

 

Prijava se sastoji od ispunjenog prijavnog obrasca dostupnog na ovoj poveznici.

U prijavnom obrascu prijavitelj iskazuje osobnu i profesionalnu motivaciju za sudjelovanjem u aktivnosti, a potrebno ju je povezati s odabranom temom usavršavanja. Prijavu nije potrebno slati poštom u papirnatome obliku, već se podnosi isključivo elektronički (odabirom opcije Submit u prijavnome obrascu, nakon što je u cijelosti ispunjena).

 

Postupak odabira sudionika i financiranja aktivnosti opisan je ovdje. Kako bi Vaša prijava bila što kvalitetnija, molimo obratite pažnju na evaluacijski obrazac koji će se koristiti za ocjenjivanje prijava, a dostupan je na ovoj poveznici.

 

 

Napomena

 

Prednost uvijek ostvaruju prijavitelji koji prethodno nisu sudjelovali u eTwinning mobilnostima u inozemstvu. Ocjena kvalitete prijavitelja koji su prethodno sudjelovali u eTwinning mobilnostima u inozemstvu provodit će se u slučaju da za sudjelovanje nema dovoljno prijavitelja bez iskustva u eTwinning mobilnostima u inozemstvu ili ako isti ne ostvare minimalan broj bodova (60/100) potreban za odabir za sudjelovanje tijekom analize kvalitete. Financijsku potporu za eTwinning mobilnosti u inozemstvu moguće je dobiti samo jednom u školskoj godini.

 

Na pojedinu mobilnost moguća je prijava samo jedne osobe po ustanovi.

U sklopu jednog natječajnog roka moguća je prijava sudjelovanja isključivo na jednu od ponuđenih mobilnosti.

Prijavitelji odnosno ustanove koje ne uvaže ova dva pravila neće biti razmatrani za sudjelovanje.

 

 

Važno: Na sva usavršavanja obvezno je ponijeti vlastiti laptop, netbook, tablet ili drugi uređaj s kojim sudionik može pristupiti svom eTwinning profilu.

 

Dužnost je svih sudionika po povratku ispuniti i poslati izvješće o provedenoj aktivnosti te diseminirati stečena znanja.

 

Poziv možete pronaći ovdje.

 

 

 

datum otvaranja: 22.10.2019.
datum zatvaranja: 28.10.2019.
otvoren: Ne
datum objave: 23.10.2019.