Poziv na prijavu za sudjelovanje na aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning – međunarodni seminar “eTwinning and Erasmus+ projects” u Salzburgu, Austrija, od 28. do 30. travnja 2024.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (dalje u tekstu: Agencija) poziva vas na prijavu za sudjelovanje na aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning - međunarodni seminar “eTwinning and Erasmus+ projects” koji će se održati u Salzburgu, Austrija, od 28. do 30. travnja 2024.

 

Radni jezik seminara je engleski.

 

Poziv na prijavu za sudjelovanje na aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning – međunarodni seminar “eTwinning and Erasmus+ projects” u Salzburgu, Austrija, od 28. do 30. travnja 2024. - Slika 1

 

Ciljana  skupina

Odgojno-obrazovni djelatnici zaposleni u osnovnim i srednjim školama koji žele doznati više o ulozi i povezivanju eTwinninga i programa Erasmus+ u području odgoja i općeg obrazovanja te strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.

 

Ciljevi

  • Pronalaženje projektnih partnera i razrada projektnih ideja
  • Razmjena ideja i iskustava s drugim odgojno-obrazovnim djelatnicima

 

Broj sudionika

Na seminaru će sudjelovati oko 50 sudionika iz cijele Europe, a za sudionike iz Hrvatske su rezervirana najviše 2 mjesta.

Agencija zadržava pravo izmjene broja sudionika iz Hrvatske.

 

Prijava

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici: https://forms.office.com/e/35XSB0mqAR.

Događanje je otvoreno samo članovima eTwinninga registriranima na Europskoj platformi za školsko obrazovanje.

Krajnji rok za prijavu na seminar je 22. veljače 2024. godine.

 

Troškovi

Smještaj i hranu, kao i troškove prijevoza, pokriva Agencija sukladno Pravilima za sudjelovanje i prihvatljivost troškova nastalih u okviru Aktivnosti mobilnosti u okviru mreže eTwinning.

 

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

 

 

Refundacija prihvatljivih troškova izvršit će se na račun organizacije koju sudionik predstavlja, stoga odabrani sudionici trebaju imati suglasnost čelnika svoje organizacije za sudjelovanje.

 

Za sva pitanja u vezi seminara molimo da se obratite na adresu elektroničke pošte etwinning@ampeu.hr.

datum otvaranja: 08.02.2024.
datum zatvaranja: 22.02.2024.
otvoren: Da
datum objave: 08.02.2024.