eTwinning od danas potpuno na novoj adresi

Nakon gotovo 18 godina od pokretanja eTwinningove zajednice na domeni www.etwinning.net, kao što smo najavljivali, došlo je vrijeme gašenja stare platforme.

 

Od danas poslijepodne www.etwinning.net i schooleducationgateway.eu potpuno će se preusmjeriti na Europsku platformu za školsko obrazovanje.

 

Sadržaj sa starog portala postupno će se premještati na novu adresu (TwinSpace, grupe, Nacionalne oznake kvalitete, događaji, članci) sukladno kriterijima navedenima u članku koji je pripremila Središnja služba za potporu eTwinningu: Pitanja i odgovori.

 

Sadržaj koji neće odmah biti vidljiv na novoj platformi (oznake kvalitete, događaji, portfelji) bit će spremljen I postupno će se dodavati na novu platformu.

 

Svim eTwinnerima koji su postupili prema uputama Središnje službe za podršku eTwinningu te su izradili svoje EU login račune s istom e-mail adresom koju su koristili i na staroj platformi, podaci će se automatski sinkronizirati

 

Ako to nije slučaj, ne morate se brinuti jer će se vaši podaci sinkronizirati nakon što se registrirate s EU loginom koji ima istu e-mail adresu kao i vaš profil na staroj platformi, čak i nakon što ona više ne bude dostupna.

 

Povezani članci:

 

Nova Europska platforma za školsko obrazovanje od 31. svibnja 2022.

 

Europska platforma za školsko obrazovanje – novosti i upute

datum objave: 30.09.2022.